Jeugd Beginners

Jeugd Beginners

Ben je 13 jaar of ouder, en wil je graag eens de Cha Cha Cha leren? Dan ben je van harte welkom in een beginnersgroep voor de jeugd.

We starten ieder seizoen in september met een groep van leeftijdsgenoten. Gezellig in een moderne dansschool hip de Quickstep te dansen op muziek van deze tijd? We bieden je de mogelijkheid om met veel plezier elke week een uur te komen dansen. Cool, gezellig en trendy!

De eerste cursus die je kunt volgen duurt 25 weken. Op de aangegeven dag van onze planning kom je op een vast uur wekelijks dansen, oefenen en plezier maken.

We hanteren in de groepslessen een advies van kleding: dames in een rokje of jurkje, jongens geen blauwe spijkerbroek! Graag gekleed met Polo shirt of hemd. Een T-shirt is niet voldoende!

We leren tijdens de lessen de basis van Quickstep, Tango, Cha Cha Cha, Discofox, Mambo en Jive. Wanneer dit allemaal goed verloopt met natuurlijk uitbreiding in alle dansen.

Tijdens de cursus geven we jullie de mogelijkheid om eens vaker te komen dansen op een vrije dansavond. Tijdens de les worden jullie op de hoogte gehouden wanneer deze zijn!

Omdat je samen deze dansen danst, hoef je je niet op te geven met danspartner, maar zou het voor je zelf fijn zijn als je iemand weet die met je mee wilt. Weet je niemand en kom je graag naar ons, geef je alleen op. Wij proberen de groep zo samen te stellen dat je dan een danspartner kunt kiezen uit de groep. De bedoeling is dan, dat je samen met een danspartner de dansen danst en oefent, want dansen doe je bij ons niet alleen!

Het cursusbedrag is € 225, – per persoon en mag in drie termijnen voldaan worden. Graag dan op de eerste, vijfde en tiende les van de cursus € 75, -. Pinnen, cash of overmaken op banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar behoren tot de mogelijkheden.

We hopen dat je met veel plezier je dansen komt oefenen bij de leukste dansschool van de Liemers.

Natuurlijk van harte welkom.

(een inschrijfformulier invullen via deze site, downloaden en graag ondertekenen door ouder of verzorger wanneer je nog geen 18 bent. We ontvangen dan graag het ondertekende inschrijfformulier als bevestiging)

Inschrijven