Volwassenen Beginners

Volwassenen Beginners

Wordt het tijd om samen (weer) een dansje te kunnen maken?
In september van elk seizoen starten we in ieder geval met een beginnerscursus voor volwassenen.
Bij voldoende animo kijken we ook of er een mogelijkheid is om in februari een groep te starten.

Tijdens de cursus van 15 weken worden er verschillende dansen aangeleerd, waaronder de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha Cha Cha en de Jive.
Allemaal dansen met goede basis, om eventueel de basis uit te breiden met aansluitende figuren.
Tijdens de vakanties van de basisscholen, zijn we gesloten en houden wij u tijdens de les op de hoogte, wanneer u geen les heeft.

We vragen u om tijdens de lessen geen blauwe spijker kleding te dragen. Sportschoenen, of schoenen met een rubberen zool adviseren wij ook niet. Dit ter voorkoming van klachten aan gewrichten. Een gladde zool is dan ook ons advies!

Waarschijnlijk gaat u dansen in een groep die parallel loopt met een andere avond. U kunt iedere week switchen van avond, waar uw voorkeur in die week naar uitgaat. Dan mist u in ieder geval geen les.

De danslessen duren 75 minuten. Daarvan danst u een vol uur met een gezellige pauze tussendoor. U krijgt les van een professional, samen met een assistent.

U kunt, buiten uw lessen om, extra komen dansen op speciale dansavonden op de zaterdag. Hiervoor kunt u naar onze rubriek evenementen om de agenda te bekijken. Wij attenderen u altijd tijdens de les wanneer de volgende is.

Het cursusbedrag is € 135, – per persoon. Dit kunt u in twee termijnen betalen. De eerste les €70,- en de vijfde les €65,- geven u daarvoor de mogelijkheid. U kunt bij ons pinnen, met cash betalen en anders overmaken op ons banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar ter vermelding van uw club waar u danst. Na start van de cursus is het verplicht om het volledige cursusgeld te voldoen.

Wanneer u zich wilt inschrijven, kunt u een inschrijfformulier invullen via deze site, downloaden en de ondertekende versie dan inleveren of mailen of opsturen naar de dansschool. Wanneer we deze hebben ontvangen is uw inschrijving definitief en ontvangt u een bevestiging.

Wanneer u overweegt om niet een cursus te gaan volgen, maar toch iets wilt leren, geven wij u de mogelijkheid privé lessen te boeken. In overleg met u en onze agenda plannen we dan een afspraak.
Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Uiteraard heten wij u van harte welkom, in onze mooie dansschool.

Inschrijven