Wedstrijddansen

Wedstrijddansen

Mocht je jouw talent verder willen uitbreiden, dan ben je bij ons op het goede adres.

Het is mogelijk om individueel met je danspartner je programma nog meer uit te breiden en uit te voeren. We begeleiden je graag.

Zelf zijn we zeer actief geweest op de vloer op wedstrijden in binnen- en buitenland. We zijn nog steeds actief, niet meer als danspaar, maar als wedstrijdtrainers en als jury.

Wanneer je jouw talenten wilt gaan gebruiken in wedstrijdverband dan kun je mee doen aan de N.A.D.B. wedstrijden. Landelijke wedstrijden die bijna elk weekend ergens in Nederland worden georganiseerd. Omdat onze dansschool aangesloten is bij de N.V.D., Nederlandse Vereniging van Dansleraren, kunnen we je daarvoor opgeven.

Om je techniek en programma door te nemen kun je op de maandagavond in de beneden zaal van 20.00 uur tot 21.30 uur Standaard trainen, en van 20.30 uur tot 22.00 uur in de boven zaal de latin trainen.

Buiten de N.V.D. en de N.A.D.B om, zijn we met onze dansschool aangesloten bij meerdere vakorganisaties. Zo zijn we lid van de Vereniging van Beroepsdansers, V.B.D.en de W.D.S.F., de Internationale Federatie. Kortom, we kunnen je overal naar toe begeleiden.

Interesse? Bel ons voor alle mogelijkheden!